Onsdag falt hovedindeksen på Oslo Børs under 400-grensen. I 1430-tiden i går ettermiddag stod hovedindeksen i 399,09 poeng, ned 1,45 prosent.- Dette betyr at vi har falt 25 prosent fra toppen i fjor eller sagt på en annen måte, Oslo Børs har gitt tilbake 1/4 av den formidable oppgangen fra 2003-2007, sier Peter Warren i WarrenWicklund til HegnarOnline.Hvor lenge vil nedgangen fortsette?- Til vi ser bedring i den global økonomiske situasjonen, sier Warren.På spørsmålet om tiden er inne for å gjøre gode investeringer, svarer han følgende:- Det er nesten alltid tid for å gjøre gode investeringer, men man må ha evne til å se etter muligheter også utenfor aksjemarkedet. Våre største posisjoner er for tiden i valutamarkedet og i råvaremarkedet. Sistnevnte i spread-posisjoner mellom ulike råvarer. Lange obligasjoner er også interessante idet vi venter at inflasjonen snart vil avta, avslutter Warren til HegnarOnline.Da Oslo Børs stengte onsdag stod hovedindeksen i 394,20, ned begredelige 2,65 prosent eller 10,75 poeng.