Idar Vollvik ankom Gardermoen sent i går kveld fra Spania. I går ble resultatene i
Vollvik Invest kjentHele historien til Idar Vollvik, både oppturen og nedturen, kan leses i siste utgave av Kapital.
, og det er klart at han har tapt stort på børsen.- Gjør ikke som meg. Sett pengene dine i banken. Det burde jeg ha gjort, sier Idar Vollvik til VG.- Jeg har tapt alvorlig mye penger. Spillegal er vel å ta hardt i, men jeg burde nok heller satt pengene i banken. Men jeg "spilte bort" betydelige summer på børsen. Daytrading ble en slags hoppy når jeg kjedet meg i Spania. Og jeg var ikke flink til det. Det er jo lett å se, sier Vollvik.Som vi skrev i går tjente Idar Vollvik 275 millioner kroner på aksjehandel i fjor. Problemet var bare at han også tapte 335 millioner på aksjehandel. I tillegg måtte han skrive ned aksjeverdier for ytterligere 103 millioner kroner.Selskapet endte dermed opp med et underskudd på 194 millioner kroner i underskudd i 2007. Aksjer og investeringer var ved inngangen til 2008 verdt i overkant av 600 millioner kroner, mens gjelden var på 425 millioner kroner.