Stordalen om krakket på Oslo Børs

I dag er det krakk i Norske Skog. - Fremtiden ser lys ut i Skogen, sier Petter A. Stordalen til HegnarOnline. Her ramser han opp en rekke positive elementer.

Publisert 16. sep. 2008 kl. 15.28
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 205 ord
Foto: Scanpix

I dag er det fullstendig panikk på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 326,91 poeng, ned 7,67 prosent. Flere aksjer opplever faktisk et krakk.Norske Skog, med parhestene Petter A. Stordalen og Øystein Stray Spetalen på eiersiden, er et av selskapene som opplever et krakk. I skrivende stund omsettes aksjen for 20,80 kroner, ned 22,96 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 77 millioner kroner.- Vi er langsiktige i Norske Skog. Da vil du alltid oppleve svinginger, sier Stordalen til HegnarOnline.- Var Norske Skog en feilinvestering?- Jeg liker ikke å være etterpåklok, men vi kunne nok godt kjøpt aksjer på et annet tidspunkt. Vi ble eksempelvis overrasket over overskridelsene i Brasil. Nå jobber vi med å få selskapet til å fungere best mulig. På det personlige plan synes jeg at en del fundamentale faktorer går i riktig retning, sier Stordalen.- Hvilke faktorer tenker du på? - Foruten salget av Korea og eiendomssalg har kapasitetskuttene hatt en stor betydning. Samtidig har vi også sett en sterkere dollar. Fremtiden ser lys ut i Skogen, avslutter Stordalen.Øystein Stray Spetalen satt i et møte da HegnarOnline ringte, og hadde ikke anledning til å komme med en kommentar.Petter A. Stordalen er dagens gjest i HegnarOnilneTV. Sendingen starter klokken 16.05.