Mandag ettermiddag faller oljeprisen tilbake på rapporter om at orkanen Gustav ikke vil øke i styrke når den går innover land i USA, melder TDN Finans.WTI-oktoberkontrakten handles til rundt 113,91 dollar per fat, ned 1,34 prosent, mens Brent olje for oktober-levering står i 112,54 dollar fatet, ned 1,32 prosent.- Oslo Børs preges av den kraftige børsnedgangen i USA fredag, det virker som mange hadde lyst til å selge aksjene sine i frykt for store ødeleggelser langs USA-kysten mandag, sier aksjestrateg Terje Nyborg i Landsbanki til nyhetsbyrået.Ifølge aksjestrategen blir omfanget av orkanen Gustav samt arbeidsmarkedrapporten på fredag ukens hovedfokus.- Det er det litt avventende stemning rundt meglerbordet nå, fortsetter Nyborg til TDN Finans.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 421,30 poeng, ned 1,04 prosent.