- Blant de små merker vi at fokuset er mer på de spekulative aksjene fremfor de som leverer bra rapporter med solid kontantstrøm. For eksempel leverte konsulentselskapet Bouvet en omsetningsvekst på 46 prosent samtidig som kontantstrømmen henger med, sier IT-analytiker Fredrik Thoresen hos DnB NOR Markets til Finansavisen.
DnB NOR Markets holdt lenge på sitt kursmål på 25 kroner på Funcom-aksjen med salg-anbefaling. Nå har DnB NOR Markets flyttet denne kursmålet ned til 15 kroner, og oppgradert Funcom-aksjen til hold.- 200.000 abonnenter [i Age of Conan] er fortsatt høyere enn det andre MMO-spill har klart og vi ser fortsatte en nedside, sier Thoresen til avisen.- Det er fortsatt gode muligheter for at selskapet får en kontrakt på «truck tolling» i Slovakia og et veiprisingssystem i Portugal. Som vi forstår skal sistnevnte ikke ha blitt utsatt som følge av valget i landet, sier Thoresen om Q-Free.- Bouvet - Itera - Q-Free- PSI