Trygve Hegnar om dagens børsrally

Oslo Børs fortsetter kraftig opp for andre dag på rad. Kan bunnen allerede være passert eller kommer det mer elendighet til syne rundt helgesvingen?

I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, Acta og Yara. Se Live-sendingen kl. 13:30 her.Obs! Har du problemer med å få lastet Live-sendingen må du foreløpig slå av Phising filteret i nettleseren. Det finner du under Verktøy - Phising-filter. Slå av automatisk kontroll av webområde.... Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.