Tvenge vil se Røkke handle "aksjer til halv pris"

- Kjell Inge Røkke må forstå at han må kjøpe aksjer til halv pris, sier Tvenge.

Torstein Tvenge og Kjell Inge Røkke - Foto: Scanpix
Børs

Torstein Tvenge lider kjempetap i Aker og Norwegian Property og går hardt ut mot Kjell Inge Røkke.- Jeg har allerede gjort en del tidligere. Nå sitter jeg med to store poster. Det er Aker og Norwegian Property, og de sitter jeg på, sier Torstein Tvenge til Finansavisen.En av disse store postene er i Aker. Der har Tvenge sett en halvvering i aksjekursen.- Det er helt uvirkelig at aksjen er halvert fra 414 til 207 kroner på 19 måneder, mens selskapet bare er blitt bedre og bedre, sier han til avisen.Aker-aksjene til Torstein Tvenge har nå en verdi på 410 millioner kroner, mens hans Norwegian Property-aksjer har en verdi på 225 millioner kroner.- Kjell Inge Røkke må forstå at også han må kjøpe aksjer når aksjen selges til halv pris. Noe er galt, vet du. Enten med styret, ledelsen eller hovedeieren, avslutter Tvenge.

Nyheter
Næringsliv