Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, Glitnir Securities og Gambak satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities, Gambak-forvalter Albert Collett, aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 18 aksjer.Alle er enige om StatoilHydro og Yara. Videre er alle utenom Jonassen enige om Telenor og Songa Offshore. Ellers er Karstensen enig med Naustvik om Subsea 7.Dette er de 18 aksjene de fire satser på denne uken: Yara StatoilHydro Revus Energy Telenor DNO Subsea 7 Songa Offshore PGS Kongsberg Gruppen REC Ementor Norsk Hydro DnB Nor Aker Norske Skog Orkla Data Respons Fred. Olsen EnergySiden 1/4, da Jonassen og Collett kom inn, er Jonassen suverent best med en avkastning på 33,2 prosent (per 29/8). Naustvik har pluss 10,7 prosent, mens Collett og Karstensen nå er opp hhv. 3,7 og 0,5 prosent. I samme periode er hovedindeksen opp 3,3 prosent.Jonassens portefølje i Dn avviker den i Finansavisen med to aksjer: DnB Nor istedenfor Storebrand.Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar på HegnarOnline TV fra klokken 16.05.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs