I dag har Terje Nyborg uttalt seg positivt om , noe han også gjorde på . HegnarOnline har snakket med Birgitte Arctander Franing i Arctic Securities om hennes syn på selskapet.- Vi er positive til DNO. Vårt kursmål er på 13 kroner, og har aksjen som "kjøp", sier Franing til HegnarOnlineEksporttillatelse er den viktigste triggerne for DNO-aksjen, og mange aksjonærer venter på at floken skal løse seg mellom de sentrale myndighetene i Baghdad og KRG.- Vi har lagt til grunn at man har eksport fra og med 2009, men det er økende risiko forbundet med estimatene for 2009, da tiden tikker og går, sier hun til HegnarOnline.Franing påpeker at det har vært stille rundt DNO, men håper på mer nyheter rundt selskapet fremover.- I forhold til oljeloven har det vært stille, og vi håper det kommer et momentum igjen. I første omgang er det nyheter om at produksjonen fra Tawke gjenopptas og Hawler brønnen som er ventet, sier hun.