I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 399 poeng, ned 1,47 prosent fra gårsdagens sluttkurs. Peter Warren i WarrenWicklund sier til HegnarOnline at han vil øke aksjeeksponeringen når han ser tegn til bedring.
- Verken volatiliteten i markedet eller i opsjonsprisene på Oslo Børs gjenspeiler særlig frykt. Grovt sett har markedet på samme nivå som for halvannen måned siden, sier Warren til HegnarOnline- Markedet domineres av svikt i global etterspørsel som følge av vansker i kredittmarkedene - høyere renter, økte kredittmarginer, strengere krav til sikkerhet og mindre utlånsvillighet - samt høyere energi- og andre råvarepriser. Når jeg ser tegn til bedring vil jeg øke aksjeeksponeringen, sier Warren.- Det jeg kan si er at jeg ville holdt meg unna selskaper med høy gjeldsgrad, kortsiktig finansiering og i marginutsatte virksomheter, avslutter Warren.: