- Da vil vi se full effekt av resesjonen

- Det vi ser nå er bare toppen av isfjellet, sier direktør i storbanken UBS.

Børs

Etter drøyt to timers handel har den største optimismen fra åpningshandelen lagt seg. Dow Jones er nå opp bare 0,53 prosent, Nasdaq 0,9 prosent, mens S&P 500 avanserer 0,73 prosent.- Det ser stadig mindre sannsynlig ut at vi vil få en betydelig retest og/eller et brudd av bunnivåene. Dette rallyet ser ut som det har ben å gå på, sier han til CNBC.Cashin viser til to kritiske nivåer for S&P 500: 970, gårsdagens høyeste nivå, og 985, som indeksen må bryte gjennom for at det skal være hold i rallyet.Samtidig advarer han at vi nå bare ser toppen av isfjellet når det gjelder resesjonen. BNP i 3. kvartal viste negativ vekst.- Jeg tror at om ett år fra nå, så vil vi se at den fulle effekten av resesjonen begynner å treffe. Dette har faktisk ennå ikke blitt tenkt på, fortsetter Cashin overfor nyhetsbyrået.

Nyheter
Næringsliv