Stille fra analysesjef Roger Berntsen

Hvordan åpner Oslo Børs i dag? Det er ifølge analysesjef Roger Berntsen i Netfonds ikke lett å si.

Foto: Finansavisen
Børs

Hovedindeksen endte ned 5,88 prosent til 290,40 poeng torsdag ettermiddag. Dette er den laveste noteringen på Oslo Børs siden oktober 2005.Det endte også i rødt på Wall Street. Verst gikk det med den teknologitunge Nasdaq-indeksen som falt 4,48 prosent før den sluttet på 1.976,72 poeng. S&P 500 gikk ned 4,03 prosent og endte på 1.114,28 poeng mens Dow Jones sluttet på 10.482,85 poeng etter en nedgang på 3,22 prosent.Den økonomiske usikkerheten i USA sprer seg i dag til Asia. I Japan har Nikkei 225-indeksen falt 1,66 prosent mens den bredere Topix-indeksen er ned 2,58 prosent. I Hong Kong har Hang Seng-indeksen falt 2,12 prosent mens Singapores Straits Times-indeks opplever en nedgang på 2,23 prosent.Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds tørr ikke spå hvordan Oslo Børs åpner fredag. I en fersk oppdatering har han skrevet følgende:"På grunn av utfordrende markedsforhold blir åpningsestimatet i dag for usikkert og vil derfor ikke publiseres. Normalt er estimatet treffsikkert innenfor et intervall på +/- 0,3%-poeng."Analysesjefen er å se på HegnarTVs Økonominyheter i dag klokken 13.30.

Nyheter
Næringsliv