Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, Glitnir Securities og Gambak satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities, Gambak-forvalter Albert Collett, aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 17 aksjer.Alle er enige om Yara. Videre er alle utenom Jonassen enige om Telenor, Songa Offshore og StatoilHydro. Ellers er Karstensen enig med Naustvik om Subsea 7.Dette er de 17 aksjene de fire satser på denne uken: YaraStatoilHydroRevus EnergyTelenorSubsea 7Songa OffshoreOdimRECEmentorAustevoll SeafoodDnB NorAkerOrklaNorsk HydroSeadrillData ResponsFred. Olsen EnergySiden 1/4, da Jonassen og Collett kom inn, har Jonassen klart seg suverent best med et fall på 9,7 prosent (per 3/10). Naustvik har minus 32,4 prosent, mens Collett og Karstensen nå er nede i hhv. minus 30,8 og 40 prosent. I samme periode er hovedindeksen ned 25,5 prosent.Jonassens portefølje i Dn er den samme som i Finansavisen: Aker, DnB Nor, Norsk Hydro, Orkla, Seadrill og Yara.Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar på HegnarOnline TV fra klokken 16.05.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs