Børsoppgang i Europa

Uken startet med oppgang på de viktigste børsene i Europa.

Foto: HegnarOnline
Børs

I Frankrike gikk CAC 40-indeksen opp 0,3 prosent, den britiske FTSE 100-indeksen la på seg to prosent mens den tyske DAX-indeksen klatret 1,5 prosent.I romjulen bombet Israel Gazastripen, noe som resulterte i at flere hundre mennesker mistet livet. Frykt for ustabilitet i Midt-Østen førte i dag til en oppgang oljeprisen, noe som sendte flere energiaksjer opp på vinnerlisten.Det var også en god dag for farmasisektoren. AstraZeneca gikk opp 4,7 prosent, Shire klatret 1,7 prosent mens verdien på GlaxoSmithKline økte med 0,5 prosent.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.

Nyheter
Børs