Analysesjef om Oslo Børs

Analysesjef Kim Evjenth kommenterer utviklingen på Oslo Børs. Denne uken er det særlig én nyhet som vil få mye fokus.

Aksjestrateg Kim Evjenth - Foto: Finansavisen

Uken starter med kursoppgang på Oslo Børs. I skrivende stund har hovedindeksen lagt på seg 0,64 prosent og står dermed i 240, 76 poeng.- Det åpnet litt sterkt, så dabbet det av. Det er vel litt av nyttårseuferien som begynner å gi seg. Stemningen er litt stille og avventende, og jeg tror at mange summer seg litt og forsøker å få en oversikt over hva som skjedde i romjulen, sier analysesjef Kim Evjenth i Argo Securities til TDN Finans.Han tror at børsen vil gå sidelengs i noen uker fremover, men at det fortsatt kan være volatilt. Denne uken vil det være fokus på den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for desember som publiseres fredag.