Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Foto: Scanpix

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Kongsberg Gruppen som en kjøpsanbefaling mens Norwegian Energy får en svak kjøpsanbefaling på kort sikt.-Norwegian Energy viser en fortsatt sterk utvikling på kort sikt, og videre oppgang indikeres. På lengre sikt gis det få indikasjoner på videre retning. Det er noe støtte rundt dagens nivå, mens det er motstand ved 17,20 kroner. Meget høy risiko. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, sier analytikeren.-Kongsberg Gruppen brøt nylig den fallende trenden og ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Videre oppgang til 353 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har falt tilbake mot støtten ved 313 kroner, noe som bør være en god kjøpsanledning på kort sikt. Volumbalansen er positiv og styrker kjøpssignalet. På oppsiden er det motstand ved 338 kroner og ved 370 kroner. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.