Analytiker: Kjøp og kjøp

Optimistisk analytiker snakker om meget høy risiko, men rykker likevel ut med noen kjøpsanbefalinger.

1

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Golden Ocean og Aker Solutions som svake kjøpskandidater på middels lang sikt.- Golden Ocean Group Limited har brutt den fallende trenden på kort/mellomlang sikt, og viser en sterk utvikling på kort sikt. Aksjen har brutt et kortsiktig motstandsnivå rundt 4,40 kroner og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. RSI divergerer positivt mot kursen, noe som kan være et tidlig tegn på en trendvending. Positiv volumbalanse styrker aksjen ytterligere på kort sikt. Det er lite motstand før ved ca 26,00 kroner, så oppsiden er stor, men risikoen er samtidig meget høy. Aksjen er negativ på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Aker Solutions har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på kort/mellomlang sikt og viser en sterk utvikling på kort sikt. Videre oppgang indikeres, og det er lite motstand før ved ca. 100 kroner. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved 40-43 kroner. Aksjen er meget positiv på innsidehandler. Aksjen har høy risiko. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.