Analytiker: Kjøp og kjøp

Asbjørn Taugbøl i Investtech venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Eidesvik Offshore som en kjøpskandidat mens Questerre Energy får en svak kjøpsanbefaling.- Eidesvik Offshore har dannet et bunnpunkt ved 17,20 kroner og reagerer nå opp fra dette på økende volum. Den fallende trenden er brutt opp, og det er lite motstand over dagens nivå før ved ca 44 kroner. Positiv divergens i RSI styrker aksjen ytterligere. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Asbjørn Taugbøl.- Questerre Energy har brutt den fallende trenden samt et horisontalt motstandsnivå ved 10,70 kroner. Det indikeres i første omgang en mer sidelengs utvikling. Det er nå støtte ved 10,70 kroner ved reaksjoner tilbake. På kort sikt er trenden positiv og videre oppgang indikeres. Etablerte noteringer under 10,70 kroner vil bekrefte den fallende trenden og være et salgssignal. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.