Analytiker: Kjøp og selg

Analytiker forteller investorer om en aksje som kan være et godt kjøp og en aksje som kan oppleve kursfall.

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Yara som en kjøpskandidat mens SAS får en salgsanbefaling.- Yara International har brutt den fallende trenden og reagert kraftig opp. Tidligere motstand ved 137 kroner er brutt, og det er gitt kjøpssignal fra langsiktig tradingrange. Det er lite motstand før ved 460 kroner, så oppsiden er stor. Svakt volum svekker dog kjøpssignalet. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, er det nå støtte ved 137 kroner. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- SAS AB ligger i en fallende trend på mellomlang sikt og videre nedgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten steget opp mot taket i trendkanalen samt et sterkt horisontalt motstandsnivå ved 42 kroner, noe som bør gi en reaksjon ned. RSI er dessuten overkjøpt, noe som også indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.