Børsuken startet grått for Oslo Børs mandag, og det ser ikke så mye bedre ut fra start tirsdag heller.Et stykke inn i børsdagen er hovedindeksen ned 2,00 prosent til 224,62 poeng - en nedgang på 4,58 poeng.StatoilHydro-aksjen omsettes for 114,40 kroner, ned 2,22 prosent.Det er til nå omsatt aksjer på Oslo Børs for 1,66 milliarder kroner.
Når det gjelder børsene i Europa for øvrigOljen faller og fallerDe dårligste aksjene - de beste aksjeneNexus-RemedicalIntexNorske SkogEMGSSCAN Geophysical, Tandberg Storage, Wega MiningAcergy, Yara, Subsea 7PA Resources.YaraRECDnB NORSeadrillOrklaHurtigrutenGlobal IP SolutionsBWG HomesPSI GroupArtumas GroupNorwegianDet NorskeGolden OceanMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
så er bildet relativt rødt over hele linjen.Prisen på både nordsjøolje og WTI-olje fortsetter nedturen tirsdag morgen. Fallet forklares med forventinger om lagerbygg.Onsdag offentliggjør Det amerikanske energidepartementet lagerrapport for forrige uke og ifølge Bloomberg er det ventet et oljelagerbygg på 2,25 millioner fat.Et fat nordsjøolje med levering i februar omsettes nå for 42,05 dollar, ned 2,00 prosent eller 0,86 dollar.Den amerikanske lettoljen omsettes for 36,29 dollar, ned ytterligere 3,46 prosent eller 1,30 dollar.I følge ekspertene er det lite som tyder på at vi får noe oppsving i oljeprisen med det første.- Vi har et ganske sterkt insentiv til å lagre olje med måten terminkurven er strukturert på for øyeblikket. Det reflekterer bare at det er begrenset etterspørsel etter olje for øyeblikket og det bør ikke være overraskende å se en kontinuerlig trend med stigende lager, sier analytiker Toby Hassall i Commodity Warrants Australia til Bloomberg News.Aller dårligst akkurat gjør aksjen det, med en nedtur på 18,40 prosent til 16 kroner. er ned 13,20 prosent til 5,15 kroner, dog på meget lite volum, mens slanker seg med 9,52 prosent til 1,71 kroner. sliter igjen, og har startet tirsdagen ned 4,46 prosent til 12,42 kroner, mens daler 3,76 prosent til 4,10 kroner.Tirsdagen har også startet heller trått for aksjer som , og Foruten børslokomotivet (ned 4,33 prosent) har heller ikke (ned 5,76 prosent), (ned 2,10 prosent), (ned 6,06 prosent) eller (ned 1,11 prosent) noen god dag.-aksjen opplever en ny bra dag og legger på seg 9,33 prosent til 3,75 kroner. Forslaget om at myndighetene skal kjøpe seg opp i selskapet ser ut til å bringe kursen oppover fremdeles. er opp 19,17 prosent til 4,29 kroner. stiger 9,49 prosent på nyheten om at Anders og Arthur Buchardt har kjøpt seg opp i selskapet. De to skal ha brukt fem millioner kroner på å bli syvende største eier. stiger 10,79 prosent, er opp 4,84 prosent mens har nok en finfin dag og flyr videre opp 4,74 prosent. får en opptur etter e-post-lekkasjen og børspausen i går og er opp 4,23 prosent. startet dagen svakt og var langt oppe på taperlisten, men nå har Fredriksens bulk-selskap snudd skuta og er er så å si uendret så langt i dag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .