Børsoppgang i Europa

Uken startet med børsoppganger på de viktigste europeiske børsene.

Foto: HegnarOnline

Europeiske investorer kunne notere en brukbar start på børsuken. I UK gikk FTSE 100-indeksen opp 0,39 prosent, den franske CAC 40-indeksen la på seg 0,31 prosent mens den tyske DAX-indeksen klatret 0,22 prosent.En økning i oljeprisen sørget for at energirelaterte aksjer preget vinnerlisten. I det gode selskap finner vi også flere telekomselskap. Swisscom gikk opp 5,2 prosent, Vodafone la på seg 4,3 prosent mens Cable and Wireless klatret 4,2 prosent. På taperlisten finner vi flere bilprodusenter.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.