Fredagens nitriste jobbtall gjorde det klart en gang for alle - investorene i USA har så til de grader våknet fra sin oppgangs-drøm som preget dem sent i 2008 og tidlig i 2009.Det er med andre ord tilbake til vanlige tilstander på USA-børsene, skriver CNN Money.S&P 500 steg 8 prosent i løpet av siste uke i 2008 og den første uken av inneværende år, men så fort man kom over i den første fulle børs-uken var oppturen allerede over.I løpet av 5 dager hadde man slettet halvparten av det som var av oppgang og optimisme. Nye brutale jobbtall, et skred av elendige resultater fra varehandel, dårlig guiding fra et utall selskaper og meldinger om arbeidstakere som mister sine jobber, sørget for det.Selskaper som Alcoa, Intel og Wal-Mart var blant noen av dem som helte kaldt vann i investor-blodet på Wall Street.Uken som ligger foran oss kommer mest sannsynlig også til å bli preget av resesjonsfrykt, og spesielt med tanke på forbrukeres dårlige økonomi. Dårlige tall fra handelsstanden fortsetter å velte inn, og når så mange mister jobbene sine som nå, ser det ut til å være særs lite rom for økning i prisene.