De beste aksjene på Oslo Børs

Selv om Oslo Børs faller, finner vi syv aksjer som stiger åtte prosent eller mer. Her er vinnerne.

Etter flere dager med oppgang, peker i dag pilen ned på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 249,10 poeng, ned 0,83 prosent.Selv om Oslo Børs faller, finner vi syv aksjer som stiger åtte prosent eller mer. Best går det med Otrum som klatrer 18,57 prosent, dog på et lite volum. Det er kun omsatt aksjer for 52.000 kroner.Tandberg Storage stiger 12,50 prosent, Itera klatrer 9,09 prosent, Aktiv Kapital legger på seg 8,43 prosent, Nutri Phmara klatrer 8,33 prosent, Nexus Floating Productioin stiger 8,11 prosent mens verdien på Hurtigruten, som i går grunnstøtte utenfor Trondheim, har økt med åtte prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.