- Denne mannen får fart i REC

Barack Obama tiltrer som president 20. januar i år. Det er gode nyheter for REC-aksjen, mener Orion Securities.

Barack Obama - Foto: Scanpix

Barack Obama kommer ikke til å sitte lenge i Det Hvite Hus før han legger frem en stimulansepakke på 700-1000 milliarder dollar.Nå spekuleres det i om 100 av disse milliardene vil være øremerket energiøkonomisering og fornybar energi.Det er en solskinnsnyhet og søt musikk i ørene på REC og deres aksjonærer, skriver Orion Securities fredag.- Vi venter at solenergibransjen vil komme godt utav stimulansepakken, og dette underbygges ved at Obama har utnevnte en energiminister som er positiv til solenergi.Meglerhuset mener selskapet nå handles til alt for lave verdier og anbefaler kjøp.REC har en meget solid dag på Oslo Børs i dag, og er vinneren blant lokomotivene. Aksjen er nå opp 7,44 prosent til 69,30 kroner.