Dette er ukens viktigste tall

Økonomene i Nordea forklarer hva som er ukens viktigste nøkkeltall og hvorfor.

Foto: Nordea

I denne ukens utgave av NordeaTV forteller økonomene blant annet at de ser tegn til økt risikoappetitt i markedet og hva de har merket seg på makrofronten i romjulen.I tillegg får du en gjennomgang av ukens kommende makrobegivenheter. Det definitive høydepunktet er den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for desember, som slippes fredag klokken 14.30.- Den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten er ukens desidert viktigste nøkkeltall. Her står det dårlig til. Statistikken viste et fall på mer enn 500.000 personer i november og vi venter nesten like svake tall for desember. Tallene svinger fra måned til måned og kan overraske både på opp- og nedsiden, men skal jeg gjette tror jeg sjansen er størst for at vi får svakere tall enn ventet, sa sjefanalytiker Erik Bruce blant annet på sendingen.Hele utgaven av NordeaTV ser du ved å klikke her.