Dette kan sjokkere markedet

Bekymret forvalter snakker om krise og store problemer. Han trekker frem et moment som kan sjokkere aksjemarkedet.

Foto: Scanpix

Klokken 16.00 norsk tid offentliggjøres tall som viser utviklingen i byggeinvesteringene i USA. Denne uken vil det også være mye fokus på den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for desember som publiseres fredag.-Oppturen vi har vært vitne til i det siste er ikke holdbar. Problemene er fortsatt store, subprimekrisen er fortsatt til sted og resesjonen kommer å bli verre enn tidligere antatt. Vi kommer snart tilbake til virkeligheten. Vi kommer å se veldig dårlige tall i først kvartal og økonomisk data i januar kommer å sjokkere ettersom mennesker kutter i forbruket, sier Claudio Meiger, forvalter i CIC Schweiz, til Bloomberg.På Oslo Børs peker pilen ned. I skrivende stund står hovedindeksen i 237,53 poeng, ned 0,71 prosent.