Tirsdag endte hovedindeksen på Oslo Børs ned 0,4 prosent, til 228,38 poeng. Det ble omsatt aksjer for 5,5 milliarder kroner.Les også:Ved børsens stengetid hadde prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i februar, steget 4,1 prosent fra mandagens slutt og stod i 44,69 dollar.Amerikanske børser opplevde en blandet utvikling tirsdag. Dow Jones endte ned 0,3 prosent til 8448,56 poeng. S&P 500 steg 0,2 prosent til 871,79 poeng, mens Nasdaq steg med 0,5 prosent til 1546,46 poeng.USAs største produsent av aluminium, Alcoa Inc, falt fem prosent. Oljesektoren var derimot sterk.Les også: Les også: for første gang på fem dager. Så langt er Nikkei-indeksen i Japan opp 0,3 prosent. Øvrige børser i regionenOljeprisen stiger. I skrivende stund står Brent-oljen med februar-levering i 45,25 dollar, opp 0,9 prosentPå dagens agenda står blant annet følgende:USA: Importprisindeksen desember 14:30USA: Detaljhandel desember 14:30Skagen Fondene: Nyttårskonferanse i Oslo: Strategioppdatering 2009 i London. Selskapet viderefører sin vekststrategi og opprettholder ambisjonen om økt egenproduksjon av olje og gass fram til 2012. Det varsles milliardkutt. kan du lese mer om hva som skjer i dag.På Market Watch finner du en som blant annet viser dagens og de neste dagenes økonomiske begivenheter, forventningene i markedet og historiske data.Det har kommet et , noe som vil sende denne aksjen i været.Ifølge Reuters ventes det at børsene i London, Paris og Frankfurt vil åpne opp mellom 0,5 og 0,8 prosent.Amerikanske futures peker oppover. Dow-futures er så langt opp 52 poeng til 8.460 poeng, mens Nasdaq-futures stiger 5,25 poeng til 1.209,25 poeng. Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..