Dow Jones henter seg inn

Dow Jones startet mandagen med å falle under 9.000 poeng-grensen, men har siden hentet seg inn igjen. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her. (Oppdatert)

Foto: Scanpix

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,64 prosent og står i 1.621,79 poeng mens Dow Jones står i 8.974,56 poeng etter en nedgang på 0,67 prosent.Oppdatert klokken 16:48: Nasdaq-indeksen gått nå gått ned 0,19 prosent og står i 1.629,04 poeng mens Dow Jones står i 9.015,82 poeng etter en nedgang på 0,21 prosent.Utviklingen kan du følge her.Klokken 16.00 norsk tid offentliggjøres tall som viser utviklingen i byggeinvesteringene i USA. Denne uken vil det fokuseres på den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten for desember som publiseres fredag.Amerikanske statistikkmyndigheter kan fortelle at byggeinvesteringene i USA falt 0,6 prosent i november. Nedgangen var ikke så ille som analytikerstanden ventet. Ifølge Bloomberg var det ventet at byggeinvesteringene skulle falle 1,4 prosent.