Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 1,55 prosent og står i 1.522,54 poeng mens Dow Jones står i 8.312,60 poeng etter en nedgang på 1,61 prosent.Ferske tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at detaljhandelen i USA falt 2,7 prosent på månedsbasis i desember. Eksklusive biler var detaljhandelen ned 3,1 prosent. Analytikerstanden ventet at detaljhandelen skulle falle 1,2 prosent. Eksklusive biler var det ventet en nedgang på 1,4 prosent.Detaljhandelstallene for november ble revidert til en nedgang på 2,1 prosent. Opprinnelig var det rapportert en nedgang på 2,1 prosent.Ferske tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at importprisene i USA falt 4,2 prosent på månedsbasis i desember. Analytikerstanden ventet en nedgang på 5,3 prosent.Importprisene for november ble revidert til en nedgang på 7,0 prosent. Det ble opprinnelig rapportert en nedgang på 6,7 prosent.