Er dette starten på et januar-rally?

Det var opp, opp og opp på Wall Street.

Foto: Scanpix

Dow Jones la på seg 2,94 prosent til 9.034,69 poeng, S&P 500 steg 3,16 prosent, mens Nasdaq endte opp 3,5 prosent.- Vi har sett det verste, sier en optimistisk forvalter til Bloomberg.Starten på januar er den beste siden oppgangen fra bunnen i januar 2003, da dagens oppgang i oljeprisen gjorde sitt for å sende energiaksjene opp.Olje Et fat nordsjøolje med leveranse i februar omsettes for 46,90 dollar, opp fra dagens bunn på 41,60 dollar per fat.Oljeserviceindeksen (OSX) steg 7,64 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg 4,10 prosent.Exxon Mobil la på seg 2,27 prosent, Royal Dutch Shell steg 4,10 prosent, mens den mer volatile PetroChina la på seg 7,51 prosent.Vår egen StatoilHydro endte på 17,23 dollar, som tilsvarer 118,71 kroner. StatoilHydro-aksjen sluttet på 118,40 kroner på Oslo Børs.GM General Motors fikk sine første dollar fra Bush-regjeringen i dag, og aksjen la på seg 14 prosent som følge av dette.NøkkeltallInnkjøpssjefs indeks for tilvirkningssektoren endte på 32,4, langt under forventningene på 35,5.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.