Fotball-sjokket ingen trodde kom til å skje

Kall det et under, kall det et sjokk, eller var det bare en lang ferie? I helgen skjedde det ingen etter hvert trodde kom til å hende.

Foto: Carlsberg

Søndag kveld kom den tidligere Aalesund-spissen Dedé Anderson tilbake til byen han stakk fra for snart to år siden.Sunnmørs-klubben har utallige ganger prøvd å få angriperen tilbake til Norge, og spissen har like mange ganger sagt at han har vært på vei. Hver gang har han imidlertid glimret med sitt fravær.- Jeg skal vise hva jeg kan når jeg kommer på banen. Der kommer jeg til å overbevise. Jeg er i alle fall innstilt på å gjøre mitt beste og forsøke å bidra med mitt på årets Aalesund-lag, sa han til Sunnmørsposten da kom inn i ankomsthallen på flyplassen Vigra i går.Aalesund-trener Kjetil Rekdal vet ikke helt hva han skal tro om spissen tilbakekomst.- I utgangspunktet har han ikke vært med i mine planer. Vi får vurdere han når vi har sett ham på trening. Foreløpig har jeg derfor ikke gjort meg opp noen tanker om hans retur, sier AaFK-treneren.