Her er nyttårsrakettene på Oslo Børs

2009 har startet med et smell på Oslo Børs. Syv aksjer starter året med kursoppganger på 20 prosent eller mer. Her er vinnerne.

2009 har så langt vært en hyggelig affære på Oslo Børs. I skrivende stund står hovedindeksen i 233,08 poeng, opp 3,37 prosent. Syv aksjer kan vise til kursoppganger på 20 prosent eller mer.Best går det med Northern Offshore som stiger 34,23 prosent, dog på et lite volum. Det er kun omsatt aksjer for 45.700 kroner.CanArgo Energy Corporation legger på seg 32,26 prosent, Birdstep stiger 30 prosent, Crew Gold Corporation klatrer 23,68 prosent, BW Offshore legger på seg 22,09 prosent, Aker Floating Production stiger 20,73 prosent mens verdien på SeaBird Exploration har økt med 20 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.