For hver aksje som stiger, faller 13 aksjer tilbake, et ekstremt tall, selv i disse dager.- I dag har vi en 90-prosentdag, og dette er høyst uvanlig, sier en programleder på CNBC, om hvordan 90 prosent av aksjene er på nedsiden i forhold til åpningen.Dow Jones er ned 3,3 prosent til 8.169 poeng, S&P 500 er ned 3,44 prosent og Nasdaq er ned 3,17 prosent.
Elendige nøkkeltall IElendige nøkkeltall II
Ferske tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at detaljhandelen i USA falt 2,7 prosent på månedsbasis i desember. Eksklusive biler var detaljhandelen ned 3,1 prosent.Analytikerstanden ventet at detaljhandelen skulle falle 1,2 prosent. Eksklusive biler var det ventet en nedgang på 1,4 prosent.Detaljhandelstallene for november ble revidert til en nedgang på 2,1 prosent. Opprinnelig var det rapportert en nedgang på 2,1 prosent.De amerikanske oljelagrene økte med 1,2 millioner fat til 326,6 millioner fat i forrige uke, mens det var ventet å stige med 2,2 millioner fat.Bensinlagrene er på 213,5 milloner fat, opp 2,1 millioner fat, mens de var ventet å stige med 1,9 millioner fatDestilatlagrene er på 144,2 millioner fat, opp 6,3 millioner fat, mens de var ventet å stige med 1,1 millioner fat.Tallene kommer fra Department of Energy i USA.