- Dette er uvanlige tider. Vi står foran en konkursbølge, kanskje den største siden 1930-tallet, sa analysesjef Stig Myrseth i Orion Securities til HegnarOnlineTV på mandag. Se
TV-innslaget her- Canargo- Transeuro Energy Corp.- Exense- Kongsberg Automotive Holding- Electromagnetic Geoservices- Petrojack- Tandberg Data- Petromena- Codfarmers- Crew Gold- Dolphin Interconnect Solutions
.Han mener konkursfaren er stor i flere selskaper på Oslo Børs.Derfor mener Myrseth investorene bør satse på selskaper med udiskutabel overlevelsesevne. Noe han gjentar i dagens utgave av Finansavisen:- Refinansiering er ingen teknikalitet i dag. Selv om mye av nedsiden er tatt ut på Oslo Børs, kan man gå på store smeller. For å plukke en portefølje av selskaper som gir god avkastning, må man unngå selskapene som går under eller de hvor utvanningen av aksjonærene blir total.En anonym rundspørring blant et knippe analytikere har gitt denne listen over selskaper på Oslo Børs der konkursfaren er størst: