Ifølge DnB NOR Markets vil Norske Skog sende ut en oppdatering på spesielle poster i forbindelse med Q4-rapporteringen allerede neste uke. Den ordinære kvartalsrapporten legges frem 5. februar.- Med betydelige nedskrivninger på energiporteføljen og tap på valutasikring vil oppdateringen neste uke kunne få større oppmerksomhet enn den fortjener. Vi anbefaler investorene å holde seg ute av aksjen i forkant av oppdateringen, men å komme seg inn igjen ikke senere enn på rapporteringsdagen, skriver meglerhset.Med en Pris/Bok på 0.21x er Norske Skog på dette nøkkeltallet verdsatt til rundt 1/3 av UPM og Stora.- Vi mener dette er svært attraktivt og DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Norske Skog med et kursmål på 40 kroner per aksje. Men avvent altså neste ukes oppdatering, heter det.Det betyr at oppsiden er på hele 226 prosent i forhold til dagens kurs på 12,40 kroner.