Investor: Aksjemarkedet er ikke billig

- Det er storm og tåke samtidig - det er en underlig kombinasjon, sier investor Riulf Rustad.

Privatinvestor Riulf Rustad - Foto: Finansavisen

I 2009 har Oslo Børs steget over 10 prosent, og siden bunnen i november har hovedindeksen steget med 40 prosent.- Aksjemarkedet er ikke billig, sier investor Riulf Rustad til E24, som ikke lar seg rive med av begeistring.- Se på StatoilHydro for eksempel. Hvis oljeprisen ligger på 45 dollar ut året vil StatoilHydro tjene 6 til 7 kroner aksjen. Da er StatoilHydro rådyr på dagens kurs, fortsetter Rustad.Ifølge nettstedet mener Rustad at det er alt for stor usikkerhet i økonomien til å ha sterk tro på aksjemarkedet.- Det er ikke sikt, og det er svært volatilt. Det er storm og tåke samtidig - det er en underlig kombinasjon, sier Rustad til E24, som leter etter nye signaler for økonomien.I skrivende stund står hovedindeksen i 252,97 poeng, opp hele 4,0 prosent.