Kommer det et resultatvarsel?

Det kan komme et resultatvarsel fra TGS-Nopec denne uken. Kommer det ikke, kan aksjen stige, tror meglerhus.

Foto: Scanpix

- Dersom TGS Nopec føler behov for å sende ut et resultatvarsel i forbindelse med Q4, venter vi at de gjør dette innen fredag denne uken, skriver DnB NOR Markets i en rapport mandag.- Klok av skade har selskapet lagt seg på en fast linje når det gjelder å informere om eventuelle avvik i forhold til forventningene. Den gjeldende guidingen innebærer en omsetning på 150-180 millioner dollar for kvartalet og 560-590 millioner dollar for året. Vi mener at en reduksjon på minst 10 millioner dollar på topplinjen allerede er tatt høyde for blant investorene, skriver meglerhuset.- Aksjen vil naturlig nok kunne få et fall ved et resultatvarsel, men vi venter at dette samtidig vil bli oppfattet som en attraktiv kjøpsanledning. Et eventuelt uteblitt resultatvarsel vil kunne gi en direkte oppgang, heter det.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på TGS med et 12 måneders kursmål på 60 kroner per aksje.I ettermiddag går TGS-aksjen for 37,20 kroner, ned 2,1 prosent.