Må det nye blodige kutt til i Norske Skog?

Opprydningen i Norske Skog fortsetter. - Dette er ikke snakk om noe Union 2, sier kommunikasjonsdirektør i Norske Skog til HegnarOnline.

Foto: Scanpix

Opprydningen i Norske Skog fortsetter, og nå slipes etter sigende øksa på ny. Snart blir det klart hvilke fabrikker som rammes denne gang.- Vi kommer til å måtte redusere kapasiteten i 2009, men dette er på langt nær noe Union 2. Vi ser at etterspørselen etter avispapir blir redusert i år, og for å unngå overkapasitet må vi ta midlertidige og kanskje permanente reduksjoner i kapasiteten, sier kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie i Norske Skog til HegnarOnline.Han understreker at kuttene som nå kommer ikke er like alvorlige og av samme grad som sist.DN melder at selskapet har bestemt at kuttene skal foretas i Europa, og det skal være like stor sannsynlighet for at øksa svinges i Norge som ved en av Norske Skogs fabrikker i utlandet.Skogn i Nord-Trøndelag er den største fabrikken for avispapirproduksjon i Norge.