Meglerhus kaster ut fire aksjer

DnB NOR Markets kaster ut fire aksjer fra sin portefølje. Fem aksjer tas inn i forhold til porteføljen som kom før jul, deriblant et oljeknøtt.

Paal Karstensen er aksjesjef i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen

DnB NOR Markets starter året på ny frisk.- Vi fokuserer på aksjer med god likviditet og som fundamentalt sett ser attraktive ut. Det lille unntaket som bekrefter regelen er Questerre, hvor vi posisjonerer oss for noe som vi tror kan bli et spennende år for selskapet. Vi presiserer at dette er et langsiktig case, hvor tålmodighet er et nøkkelord, skriver meglerhuset i dag.Mange av aksjene som var inne i porteføljen før jul er nå ute. Det gjelder Fred. Olsen Energy, Orkla, Acergy og Det norske. Aksjene som er tatt inn er Yara, StatoilHydro, REC, Seadrill, Tandberg og Questerre.Ukens anbefalte portefølje

  • YaraYara
  • TelenorTelenor
  • StatoilHydroStatoilHydro
  • RECREC
  • Subsea 7Subsea 7
  • SeaDrillSeaDrill
  • TandbergTandberg
  • QuesterreQuesterre