For hver dag som går øker sjansen for at
TelenorTandberg
gir opp India, sier analytiker Martin Hoff i Arctic Securities til Finansavisen.Han mener nå det er hele 50 prosent sjanse for at Telenor gir opp hele India-eventyret.- Hvis Telenor dropper avtalen kan aksjekursen fort gå til både 80 og 90 kroner, tror han.Inntil videre opererer Hoff med et kursmål på 55 kroner for Telenor-aksjen, men skriver i en fersk oppdatering at han nå ser «risk/reward-forholdet som meget attraktivt» og en «god kjøpsmulighet på kort sikt».- Kursmålet på 55 kroner inkluderer Unitech Wireless. Men som vi skriver i analysen er det under revisjon, og vi vil trekke opp estimatene betydelig hvis det ikke blir noe av India, sier Hoff.Arctic-analytikeren har i tillegg til Telenor også tro på .- Vi tror Tandberg vil overraske positivt i fjerde kvartal, og at de vil komme med sterk guiding for inngangen av året, sier han til Finansavisen.