Oslo Børs over 240 poeng

Positive nyheter sørger for at Oslo Børs klatrer over i positivt terreng. Hovedindeksen er nå over 240 poeng. (Oppdatert)

Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i februar, fortsetter å stige og står nå i 48,23 dollar, opp 2,81 prosent. Det bidrar til å løfte StatoilHydro-aksjen 3,29 prosent.De siste minuttene har hovedindeksen på Oslo Børs klatret over i positivt terreng. I skrivende stund står hovedindeksen i 239,46 poeng, opp 0,09 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 3,4 milliarder kroner.Oppdatert klokken 16.40: Hovedindeksen står nå i 241,07 poeng, 0,77 prosent.For få minutter siden ble det kjent at byggeinvesteringene i USA falt 0,6 prosent i november. Nedgangen var ikke så ille som analytikerstanden ventet. Ifølge Bloomberg var det ventet at byggeinvesteringene skulle falle 1,4 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.