Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Paal Karstensen er aksjesjef i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett , aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser i den første uken i 2009 på tilsammen 17 aksjer.Alle er enige om Telenor. Videre er alle utenom Collett er enige om REC, mens alle utenom Naustvik er enige om StatoilHydro. Ellers er Collett enig med Naustvik om Fred. Olsen Energy, og med Karstensen om Yara.Dette er de 17 aksjene de fire satser på denne uken: RECCermaqFred. Olsen EnergyTelenorDNOSASSubsea 7YaraStatoilHydroSeadrillTandbergQuesterreMarine HarvestNorsk HydroGolden OceanData ResponsSonga OffshoreEkspertene starter nå på blanke ark, etter at Jonassen vant i 2008, med en avkastning på minus 44,3 prosent. Gambak-porteføljen kom nærmest med minus 53,2 prosent, mens Nordea og DnB NOR falt hhv. 58,1 og 58,7 prosent.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.