Det har vært en ujevn start på det amerikanske aksjemarkedet. Tre minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,03 prosent og står i 1.490,11 poeng mens Dow Jones står i 8.196,88 poeng etter en nedgang på 0,04 prosent.
De tre nøkkelindeksene er omtrent på nivåene fra forrige oppdatering.Men én av skuffelsene investorene tar innover seg i dag er at Bank of America har bedt om hjelp fra amerikanske myndigheter. Aksjen faller over 20 prosent. Citigroup faller rundt 20 prosent dagen før kvartalstallene. Stemningen har surnet på Wall Street.Dow Jones er nå ned 1,6 prosent, Nasdaq 1,7 prosent, mens S&P 500 går tilbake 2,1 prosent.Tall fra amerikanske myndigheter viser at antall førstegangssøkende til arbeidsledighetstrygd i USA (jobless claims) steg med 524.000 sammenlignet med sist uke. På forhånd var det ventet å være 503.000 nye førstegangssøkende.