Wall Street endte ned

Etter fire dagers opptur kom nedturen.

Foto: Scanpix

Dow Jones endte ned 0,91 prosent til 8.952 poeng, S&P 500 falt tilbake 0,47 prosent, mens Nasdaq falt 0,26 prosent.Oljepris over 50 dollarEt fat nordsjøolje med leveranse i februar omsettes for 49,35 dollar, ned fra dagens topp på 50,05 dollar per fat. WTI-oljen på februar-kontrakt omsettes for 48,49 dollar per fat.- Problemene i Gaza har gjort markedet nervøst, sier en risikoanalytiker til Bloomberg.Oljeserviceindeksen (OSX) steg 3,69 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg 0,65 prosent.PetroChina la på seg 3,12 prosent, mens Petrobras la på seg 3,78 prosent.Vår egen StatoilHydro endte på 18 dollar, som tilsvarer 125,1 kroner. StatoilHydro-aksjen sluttet på 125,50 kroner på Oslo Børs.Finans-fallJPMorgan Chase og Wells Fargo falt tilbake henholdsvis 6,70 prosent og 6,47 prosent. JPMorgan ble i dag nedgradert av Deutsche Bank. Den tidligere investeringsbanken er ventet å levere større tap på investeringer enn tidligere ventet.Tekno-fallVerizon-aksjen falt tilbake 6,24 prosent, mens AT&T-aksjen endte ned 3,37 prosent. Begge selskapene ble nedgradert av Bernstein Research.Analytikeren ved Bernstein Research venter at finanskrisen skal ha større innvirkning på telekom-bransjen enn tidligere ventet.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.