Aksjene stiger på Wall Street

Etter gårsdagens katastrofale dag på Wall Street kan investorene endelig glede seg over kursoppganger. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Foto: Scanpix
Børs

Det har vært en positiv start på det amerikanske aksjemarkedet. Tre minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,56 prosent og står i 1.533,25 poeng mens Dow Jones står i 7.934,52 poeng etter en oppgang på 0,58 prosent.Utviklingen kan du følge her.I dag har det blitt kjent at den amerikanske handelsbalansen for varer og tjenester endte på minus 39,9 milliarder dollar i desember. Ifølge analytikerstanden var det ventet at handelsbalansen skulle lande på minus36 milliarder dollar.Tirsdag stupte Dow Jones 4,62 prosent mens Nasdaq og S&P 500 opplevde nedganger på henholdsvis 4,20 prosent og 4,91 prosent. Markedet ble tydeligvis ikke imponert over det de fikk høre om den mye omtalte krisepakken.

Nyheter
Børs