Børsene faller i Europa

Uken starter i rødt på de viktigste børene i Europa.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs

Frykt for at de mange økonomiske redningspakkene ikke vil virke som forventet bidro i dag til å senke aksjene i Europa. Nok en gang var det bank- og bilsektoren som fikk gjennomgå.I Tyskland falt DAX-indeksen 1,95 prosent, den franske CAC 40-indeksen gikk ned 0,82 prosent mens den britiske FTSE 100-indeksen opplevde en nedgang på 0,99 prosent.På taperlisten finner vi store banker som UBS, Deutsche Bank og Dexia. Royal Bank of Scotland var et av selskapene som gikk mot strømmen og kunne vise til en oppgang på nesten ti prosent.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.

Nyheter
Børs