Forvalterens heteste tips på Oslo Børs

Delphi-forvalter Håkon Hovengen Sætre kommer med sine favorittaksjer.

Forvalter Håkon H. Sætre i Delphi Fondene. Han forvalter Delphi Vekst. Foto: Selskapet
Børs

Delphi-forvalter Håkon Hovengen Sætre mener at det ikke er tvil om at Oslo Børs nå fremstår som historisk billig, skriver Finansavisen. Han mener dessuten at estimatene begynner å komme ned på mer edrulige nivåer, noe som er positivt.- Det er vanskelig å komme utenom oljeservicesektoren på Oslo Børs. Jeg tror det finnes gode muligheter når man etter hvert begynner å se gjennom krisen og finner ut at vi kommer til å måtte produsere mye olje fra nye felt også i fremtiden, sier Hovengen Sætre.- På multipler ser nesten alle selskapene billige ut, men "top pics" innen sektoren er Seadrill og TGS-Nopec.Du finner alle de fem anbefalingene, inkludert en mulig oppkjøpskandidat, i Finansavisen fredag.

Nyheter
Børs