Har tapt halv milliard kroner på Seadrill

John Fredriksen og hans partner Tor Olav Trøim har tapt nærmere en halv milliard kroner på veddemål om at Seadrill-kursen skulle opp.

Foto: Scanpix
Børs

Gårsdagens ble tung for selskapet Seadrill. Tidlig mandag kom meldingen om at selskapet skriver ned verdier for til sammen 5,4 milliarder kroner. Markedet reagerte med å sende aksjekursen ned 8,8 prosent.- Det er mange av oss som er skuffet, sier Tor Olav Trøim til dn om nedskrivningene.Selv har Trøim sammen med partner John Fredriksen tapt nærmere en halv milliard på veddemål om at kursen i Seadrill skulle opp.Tapene har kommet gjennom såkalte trs-avtaler, der de to privat har forpliktet seg til å kjøpe aksjer i Seadrill i fremtiden.- Det er ingen hemmelighet at dette ikke har vært noen god butikk for oss ved de siste rulleringene, sier Trøim.

Nyheter
Børs