Her er dagens aksje-kjøp!

Analysehus trekker frem én aksje de mener er dagens kjøpskandidat. - Aksjen er i en stigende trend, heter det om Pronova BioPharma.

En aksjetrader på NYSE - Foto: AP
Børs

Analysehuset Investtech mener Pronova BioPharma-aksjen er dagens soleklare kjøpskandidat.Investtech mener aksjen ligger i en stigende trend, skriver Sotcklink, og videre oppgang innenfor denne indikeres.- Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 19,04 kroner og motstand på 23,94 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen har støtte ved ca 18,60 kroner og motstand ved ca 23,60 kroner, skriver de i en analyse.Pronova BioPharma-aksjen regnes som positiv både på kort og lang sikt.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt.NB: Investtech/analytikere eier aksjer i selskapet.

Nyheter
Børs