Leilighet gikk 1,8 mill over prisantydning

En terrasseleilighet i Oslo gikk 1,8 millioner over prisantydning. - Dette var en ekstrem pris, sier Knut Wiik i Privatmegleren Prestige.

Boliger til salgs - Foto: Scanpix
Børs

En 19 år gammel leilighet ved Frognerparken - med standard fra byggeåret - ble denne uken solgt for vanvittige 8,5 millioner kroner, etter at meglerne først mente 6,7 millioner var riktig pris, skriver Finansavisen.- Budgivningen startet akkurat på takst, og to stykker var med på den siste millionen, forteller Knut Wiik i Privatmegleren Prestige.- Dette var en ekstrem pris, og jeg forventer ikke mange sånne. Men en kollega solgte en helt grei toroms på Bislett, uten balkong og i første etasje, for 1,95 millioner kroner uken i forveien. Der var taksten 1,7 millioner, og hadde vi vært i november ville nok det vært helt umulig. Det er en annen stemning nå, fortsetter han.Ifølge avisen mener Wiik at beliggenheten er den største grunnen til at prisen ble som den ble.- Det er relativt sjelden at det kommer så store leiligheter til salgs i området, og også litt tilfeldig at to budgivere var såpass pengesterke, sier han.Målt i primærrom er fireromsleiligheten 142 kvadratmeter, hvilket betyr en kvadratmeterpris på nærmere 60.000 kroner.Hele 50 stykker dukket opp på visningen.

Nyheter
Næringseiendom